Home / Regio / Nu ook incidentele opvang bij Kinderij

Nu ook incidentele opvang bij Kinderij

REGIO – De buitenschoolse opvang van Kinderij is per 1 januari uitgebreid met incidentele opvang. Dit is bedoeld voor schoolgaande kinderen die af en toe opvang nodig hebben, bijvoorbeeld in verband met een studiedag of vakantie. Er hoeven geen vaste uren te worden afgenomen, maar ouders kunnen de kinderen per keer of voor een langere periode aanmelden. Op www.kinderij.nl staat welke locaties incidentele opvang bieden en is meer informatie te vinden over de kosten.

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.