Home / Loenen / Vijfde tennisbaan voor LTC

Vijfde tennisbaan voor LTC

De Loenense Tennis Club (LTC) is sinds kort een nieuwe tennisbaan rijker. Vorige week werd de vijfde baan op het tenniscomplex Bekenhorst aan de Molen Allee in Loenen officieel in gebruik genomen. Op verzoek van voorzitter Engel Berends mochten Jan Tijhof en Gerrit Jansen met het doorknippen van een kleurig lint de baan officieel openen.
De tennisclub heeft hiermee de beschikking over maar liefst vijf kunstgrasbanen. In een tijdbestek van anderhalve maand is de baan met hekwerk en verlichting aangelegd. Voorzitter Berends prees de mannen omdat het hen ook gelukt is om naast de realisatie van de nieuwe baan ook de verlichting van de overige banen aan te passen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.