Vijfde tennisbaan voor LTC

De Loenense Tennis Club (LTC) is sinds kort een nieuwe tennisbaan rijker. Vorige week werd de vijfde baan op het tenniscomplex Bekenhorst aan de Molen Allee in Loenen officieel in gebruik genomen. Op verzoek van voorzitter Engel Berends mochten Jan Tijhof en Gerrit Jansen met het doorknippen van een kleurig lint de baan officieel openen.
De tennisclub heeft hiermee de beschikking over maar liefst vijf kunstgrasbanen. In een tijdbestek van anderhalve maand is de baan met hekwerk en verlichting aangelegd. Voorzitter Berends prees de mannen omdat het hen ook gelukt is om naast de realisatie van de nieuwe baan ook de verlichting van de overige banen aan te passen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.