Zestien geslaagden EHBO examen Rode Kruis

EERBEEK/HALL/LOENEN – In de laatste weken van december hebben zestien enthousiaste kandidaten van de opleiding EHBO met succes hun examen van het Rode Kruis Eerbeek – Hall – Loenen afgelegd. De onderdelen reanimatie en A.E.D – bediening werden met ruim voldoende bekwaamheid uitgevoerd.

Inmiddels hebben dertien kandidaten na deze opleiding aanvullend de cursus EHBO voor kinderen gevolgd. Het diploma blijft geldig als de kandidaten de reguliere Rode Kruis-oefenavonden op de dinsdag blijven volgen. De vrijwilligers worden tijdens deze avonden op de verschillende onderdelen van het Rode Kruis onderwezen.
Er zijn nog plaatsen voor nog meer Rode Kruis-vrijwilligers voor diverse plaatselijke activiteiten zoals de hulp bij schoolsportdagen, kindervakantiespelen, avondvierdaagse en vakantieweekenden voor hulpbehoevenden. Voor de landelijke Rode Kruis-activiteiten kan men denken aan de vrijwilligers voor de Henri Dunant vaarwerken en de hulp tijdens de vakantieweken in de Rode Kruis-vakantiehuizen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.