Home / Eerbeek / Met het Rode Kruis op vakantie

Met het Rode Kruis op vakantie

EERBEEK/HALL/LOENEN – Het Rode Kruis, afdeling Eerbeek – Hall – Loenen, maakt ook in 2010 weer vakanties mogelijk. Er zijn nog enkele plaatsen op de Rode Kruisboot. Het weekend in de Imminkhoeve in Lemele is van 9 tot en met 12 april en wordt geheel verzorgd door het Rode Kruis; zowel verpleging, verzorging als leuke dingen doen. Ook in de avonden zijn er gezellige dingen te doen. Belangstellenden voor één van de vakanties kunnen bellen met Stieneke Kaatman via tel. 0313 – 652063 of met Ans Brom via tel. 0313 – 653006.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.