Home / Eerbeek / Eerbeekse Schaakclub

Eerbeekse Schaakclub

Voor de 14e ronde van de onderlinge competitie werden donderdag 7 januari op de Eerbeekse Schaakclub negen wedstrijden gespeeld. Wegens een oneven aantal was er voor voorzitter Paul van Berkum dit keer geen tegenstander. Tot grote verrassing van velen kwam oud-Eerbekenaar Gjalt Keuning, die nu in Brummen woont, na jaren van afwezigheid weer op een clubavond.
Dit waren de uitslagen op deze eerste donderdag in 2010. Gerrit Nikkels – Rolf van Agtmaal remise, Gerrit v.d. Spreng – Frans Douwes 0-1, Ed v.d. Griendt – Rein Zuetenhorst remise, Roel Gerritsen – Ina Hoeve 1-0, Gerard Schut – Henk de Bruin 1-0, Jaap Neuteboom – Wim Geurink 0-1, Wim Zandbergen – Hans Gerritsen 1-0, Gjalt Keuning – Jan v.d. Berg 1-0, Hil v.d. Burg – Theo Heijerman 0-1.
Voor de vierde ronde van de OSBO competitie speelt het Eerbeekse team op vrijdag 15 januari een uitwedstrijd in Arnhem tegen de Toren 6.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.