Eerbeekse Schaakclub

Voor de 14e ronde van de onderlinge competitie werden donderdag 7 januari op de Eerbeekse Schaakclub negen wedstrijden gespeeld. Wegens een oneven aantal was er voor voorzitter Paul van Berkum dit keer geen tegenstander. Tot grote verrassing van velen kwam oud-Eerbekenaar Gjalt Keuning, die nu in Brummen woont, na jaren van afwezigheid weer op een clubavond.
Dit waren de uitslagen op deze eerste donderdag in 2010. Gerrit Nikkels – Rolf van Agtmaal remise, Gerrit v.d. Spreng – Frans Douwes 0-1, Ed v.d. Griendt – Rein Zuetenhorst remise, Roel Gerritsen – Ina Hoeve 1-0, Gerard Schut – Henk de Bruin 1-0, Jaap Neuteboom – Wim Geurink 0-1, Wim Zandbergen – Hans Gerritsen 1-0, Gjalt Keuning – Jan v.d. Berg 1-0, Hil v.d. Burg – Theo Heijerman 0-1.
Voor de vierde ronde van de OSBO competitie speelt het Eerbeekse team op vrijdag 15 januari een uitwedstrijd in Arnhem tegen de Toren 6.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.