Stadspartij Doesburg nu ook op hyves

DOESBURG – Stadspartij Doesburg is sinds kort te vinden op hyves. Hiermee mikt de politieke partij vooral, maar niet alleen, op jongeren. Het blijkt dat veel mensen wel geïnteresseerd zijn in politiek, maar zich niet op de hoogte stellen via de traditionele kanalen. Op de eigen hyve wil Stadspartij Doesburg graag vragen en opmerkingen van inwoners ontvangen. Dit kan heel eenvoudig door een zogeheten krabbel te plaatsen. Iedere opmerking krijgt een reactie. Daarnaast houdt de partij op hyves een blog bij met het laatste nieuws voor Doesburg en er kunnen foto’s worden geplaatst. Hyves-vrienden van de Stadspartij kunnen zelf foto’s opsturen. Overigens is ook de gewone site van Stadspartij Doesburg nog gewoon bereikbaar en up-to-date.
 

stadspartijdoesburg.hyves.nl
www.stadspartijdoesburg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.