Cor Wieskamp genomineerd voor Beste Schoonmaker van Nederland

Cor Wieskamp, werknemer van het Doesburgse schoonmaakbedrijf Intoned, is genomineerd voor Beste Schoonmaker van Nederland. Deze verkiezing wordt eens per twee jaar gehouden en is een groot evenement in de schoonmaakbranche. Wieskamp werkt bij de Rabobank in Doetinchem. Hij is momenteel één van de laatste vijf kandidaten. Hij is dus goed door de voorrondes heen gekomen. Bijzonder is dat de concurrentie bestaat uit landelijk werkende schoonmaakmultinationals en Intoned het enige van oudsher regionale schoonmaakbedrijf is dat meedoet. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 3 februari.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.