Zing mee op zangdag Ontmoetingskerk

DIEREN – Iedereen die van zingen houdt, kan op zaterdag 23 januari meedoen met de jaarlijkse zangdag in de Ontmoetingskerk in Dieren. Aanmelden hiervoor kan tot 18 januari.

De eerste zangdag, die vorig jaar werd gehouden, was een groot succes. Ongeveer veertig zangers, zowel geoefend als onervaren, studeerden in één dag een aantal muziekstukken in, om deze dezelfde middag nog ten gehore te brengen.
Er is dit jaar wel het één en ander veranderd. Zo is het repertoire uitgebreid. De kerkelijke muziek is best lastig om in te studeren, daarom zijn er wat negro-sprirituals toegevoegd aan het programma. Daarnaast wordt nu om 13.00 uur begonnen met repeteren, zodat het concert ’s avonds om 19.30 uur kan plaatsvinden.
Wie mee wil zingen, kan zich tot 18 januari aanmelden bij Jannie Vreugdenhil, tel. 0313-450351 of viotta@hetnet.nl. De kosten voor deelname bedragen 7,50 euro, waarvoor bladmuziek en drankjes worden verzorgd. Zangers dienen zelf voor een broodje te zorgen. Bezoek is vanaf 19.30 uur welkom in de Ontmoetingskerk, voor hen is de toegang gratis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.