Home / Dieren / Muziek voor peuters en 4- tot 7-jarigen

Muziek voor peuters en 4- tot 7-jarigen

DIEREN – Musica Allegra in Dieren start donderdag 11 februari een speelse muziekcursus voor peuters en vier- tot zevenjarigen. De nul- tot tweejarigen starten om 09.00 uur en de twee- tot vierjarigen beginnen om 10.00 uur. Ouders of grootouders leren samen met hun kind spelenderwijs muzikale spelletjes en leuke liedjes die ze thuis kunnen gebruiken. De cursus Plezier met Muziek voor vier- tot en met zevenjarigen start dinsdag 2 maart om 15.45 uur op basisschool ’t Schaddeveld in Dieren met muziekspelletjes rond ritme en beweging. Plezier en spelenderwijs leren staan voorop.
 

Tel. 0313 – 415603
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.