Home / Dieren / Dierenaar gewond na val op ijs

Dierenaar gewond na val op ijs

Een 68-jarige inwoner van Dieren is donderdagavond 7 januari gewond geraakt na een val op het ijs op het Apeldoorns kanaal. De man werd omstreeks half negen liggend op het ijs aangetroffen. Volgens de omstanders zou het slachtoffer tijdens het sneeuwvrij maken van het ijs plotseling achterover zijn gevallen en enige tijd buiten bewustzijn zijn geweest. De Dierenaar is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.