Home / Regio / Provincie past tarieven Regiotaxi aan

Provincie past tarieven Regiotaxi aan

REGIO – De provincie Gelderland heeft de tarieven voor de Regiotaxi in 2010 vastgesteld. De provincie is verantwoordelijk voor het vaststellen van de tarieven van het regionaal openbaar vervoer inclusief Regiotaxi. Het tarief van 1,75 euro wordt, na een aantal jaar ongewijzigd te zijn gebleven, aangepast aan de gestegen lonen en prijzen en op 1,85 euro gebracht. Het tarief van 1 euro per zone blijft ook in 2010 geldig in de avond na 19.00 uur en in de weekenden.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.