Home / Regio / Geld Anjerfonds voor Eendracht en March & Showband

Geld Anjerfonds voor Eendracht en March & Showband

EERBEEK / RHEDEN – Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft in het vierde kwartaal van 2009 garantiebedragen toegekend voor achtenzestig culturele projecten. Het totaalbedrag is 138.250 euro. Muziekvereniging Eendracht uit Eerbeek is 4.000 euro toegekend voor de aanschaf van instrumenten. Vereniging March & Showband uit Rheden is 1.500 euro toegekend voor de taptoe en play-inn.

De toegekende bedragen zijn garanties en dat betekent dat de bedragen op basis van een afrekening worden uitgekeerd. Dus pas als het project heeft plaatsgevonden en alleen als het achteraf nodig blijkt. Voor apparatuur, kleding en instrumenten wordt een percentage van de totale kosten toegekend.

www.cultuurfonds.nl/Gelderland
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.