Gevarieerd programma VCL-Loenen

Het bestuur van de Vrouwen Contact Groep Loenen heeft voor het jaar 2010 een gevarieerd programma samengesteld. Maandelijks zijn er leerzame en ontspannende bijeenkomsten in het Jeugdhuis. Daarnaast ook fietstochten, dagreisjes, excursies en creatieve bijeenkomsten. Er is voor elk wat wils.

Op 13 januari wordt begonnen met een bijeenkomst waarbij burgemeester Fred de Graaf van de gemeente Apeldoorn gaat vertellen over zijn werk. Op 10 februari is oud-Loenenaar Hans van Dijk te gast bij de VCL. Hij is projectleider van de Vereniging Natuurmonumenten. Er is speciale aandacht voor de landgoederen binnen het Nationaal Park Veluwezoom.
Op de jaarvergadering in mei komt docent Marco Onstenk met zijn leerlingen een programma brengen van slagwerk- en andere muziek. In april staat de avond in het teken van Nicaraqua. Gert Brillenburg Wurth heeft hier ontwikkelingswerk gedaan en vertelt er over. Op 12 mei is een gezellige avond waarbij het vrouwenkoor De Regenboog uit Oosterhuizen komt optreden.
Na de vakantie wordt in september begonnen met een lezing door Godschalk uit Vorden over de Offshore industrie. Op 13 oktober is er een eigen avond met verkoop van ingebrachte spullen. Op 10 november komt Gaby Gutknecht uit Westervoort alles vertellen over de Stichting Reddingshonden RHWW. De kerstavond is op 18 december.
De VCL-dames gaan op 2 februari een bezoek brengen aan de Ashram Sadam Shiva Dham aan de Vrijenbergweg in Loenen. Er wordt daar een rondleiding gegeven. Op 6 mei gaan de vrouwen naar het Ereveld in Loenen. De dagreisjes op 31 maart en 6 oktober gaan naar Schoonhoven, Gouda en Zaanse schans. De leden gaan ook de pedalen op. Op 21 april is er een middagtocht en op 1 september een hele dag fietsen. Wendy Koller gaat met de dames op 8 december weer kerststukjes maken.

Wie meer wil weten over VCL Loenen: Lini Onstenk, tel.: 055-5052077
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.