Trainingsweekend voor studenten en afgestudeerden

EERBEEK – Rotaryclub Eerbeek – Zutphen biedt studenten en afgestudeerden de kans om, met het oog op een toekomstige loopbaan, hun inzicht, vaardigheden en mogelijkheden te vergroten. Zij kunnen in april deelnemen aan een trainingsweekend, dat wordt bekostigd door de Rotary. Aan de orde komen thema’s als management, vormgeven van je loopbaan en omgaan met problemen in studie of werk. Het weekend vindt plaats op 16, 17 en 18 april en wordt gehouden in het Conferentiehotel van de Universiteit Twente. Deelnemers betalen zelf slechts 50 euro. Mensen die zich willen aanmelden dienen tussen de 21 en 28 jaar te zijn, een gevorderd HBO- of universitair student of al werkzaam na het afstuderen, ambitieus en gedreven. Ze dienen interesse te hebben in aspecten van (zelf)management, niet bang te zijn met zichzelf te worden geconfronteerd en in groepsverband te kunnen werken. Belangstellenden kunnen tot 15 februari een e-mail met CV en motivatie mailen naar a.j.gulick@wanadoo.nl. Bellen voor informatie kan naar Arnold van Gulick, tel. 0313-655771. Er is plaats voor drie deelnemers, die door de Rotaryclub Eerbeek – Zutphen zullen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.