Home / Doesburg / Goede voornemens bij GALM-project

Goede voornemens bij GALM-project

DOESBURG – In mei 2009 zijn de Doesburgse senioren van zestig tot en met zeventig jaar gestart met het zogeheten Groninger Actief Leven Model (GALM) project. Na het introductieprogramma zijn de deelnemers inmiddels bezig met het vervolgbeweegprogramma. Zij gaan in januari 2010 door met het goede voornemen Meer Bewegen.

Het Galm-project is een onderdeel van het breedtesportbeleid van de gemeente Doesburg en wordt ondersteund door Breedtesport Doesburg, Carion en de ouderenbonden. Veel deelnemers zijn enthousiast en raden andere Doesburgers aan om aan het project deel te nemen. “Het is leuk en gezellig en je bent toch een uur echt flink met je lijf bezig”, aldus een deelnemer.
De lessen zijn al enige tijd aan de gang maar aansluiten is nog steeds mogelijk. Iedereen tussen de zestig en zeventig jaar die het goede voornemen heeft om meer te bewegen kan zich aanmelden via Breedtesport Doesburg bij Larisa Lentjes via tel. 0313 – 618819 of tel. 06 – 23958796 of via e-mail breedtesport@hetnet.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.