Circulatievolleybalkampioenen

DIEREN – Volleybalvereniging Auto van Oort/Rebelle in Dieren heeft twee circulatie volleybalkampioenen in niveau 2 en niveau 5. Met goed en mooi volleybal zijn de meiden overtuigend kampioen geworden. Na de kerstvakantie gaan beide teams een stapje hoger volleyballen. Jan Willem Eikenaar wordt door de vereniging bedankt omdat hij er altijd voor zorgt dat de meiden er verzorgd bij liepen.
Circulatievolleybal kan vanaf zes jaar gespeeld worden en voor elke leeftijd is er een ander niveau. Belangstellenden kunnen een keer een training meedoen om te kijken of het wat is. Dat kan iedere woensdagmiddag vanaf 15.30 uur in sporthal Theothorne in Dieren. alleen kijken mag ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.