Rheden beperkt bestrijden gladheid

De gemeente Rheden beperkt de gladheidsbestrijding voorlopig tot de hoofdwegen en de busroutes. Dit is op 7 januari besloten omdat de leverantie van strooizout naar de gemeente stagneert door een landelijk tekort.

Komend weekeinde wordt opnieuw sneeuwval verwacht. In eerste instantie wordt er op de hoofdwegen en de busroutes gestrooid. Indien hierna genoeg wegenzout overblijft en de extreme gladheid aanhoudt, wordt er ook op de wijkontsluitingswegen gestrooid. Vervolgens wordt bekeken of er voldoende zout resteert voor de overige wegen.

De gemeente adviseert weggebruikers om, ook op wegen waar wel gestrooid is, rekening te houden met de weersomstandigheden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.