Nieuwe expo gemeentehuis Brummen

BRUMMEN – In de hal van het gemeentehuis in Brummen is tot en met 5 maart een nieuwe expositie te zien met werk van leden van de Kunstkring Brummen en omsteken. Els Reinders toont haar schilderijen. Zij begon ruim twintig jaar geleden bij het Brummens tekenschooltje en werkt de laatste tijd vooral met olieverf. Haar schilderijen in het gemeentehuis, getiteld Donker Afrika en Hollands Blauw, omvatten grote en kleine doeken in diverse technieken en tonen vooral de mens. Greetje van der Veer uit Dieren hangt foto’s op. Ze begon ooit met het maken van familieportretten, maar is zich later verder gaan ontwikkeling in de techniek. Ze probeert in haar foto ‘het moment’ vast te leggen waarin bijvoorbeeld ontroering, verrassing of blijheid wordt getoond. Tot slot zijn er objecten te zien van Annakoos Louet Feisser. Sinds eind jaren zestig zij al met klei en hout en volgde later diverse cursussen op dit vlak. Afgelopen jaar ontdekte zij hoe ze kan werken met ‘vindhout’. De beelden van Annakoos zijn voornamelijk abstract.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.