Kerstbomen voor het spaarvarken

BRUMMEN / EERBEEK – Op vijf plaatsen in Brummen en Eerbeek zijn woensdag weer kerstbomen ingezameld. Net als voorgaande jaren kwamen vooral veel kinderen met bomen aan, om zo hun spaarvarken wat te spekken. Iedere boom leverde namelijk 0,50 euro op. In totaal zijn er 2126 bomen ingeleverd, maar 25 minder dan vorig jaar. Eén jongeman had maar liefst 222 bomen verzameld en had deze middag dus een prima verdienste. De kerstboominzameling wordt ieder jaar georganiseerd door de gemeente Brummen om te voorkomen dat in het begin van het nieuwe jaar oude kerstbomen langs de kant van de weg komen te liggen. Bovendien komen inwoners zo op een makkelijke manier kostenloos van hun boom af. De kerstbomen zijn versnippers en zullen worden gecomposteerd en gebruikt om energie op te wekken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.