SolidPack blijft sponsor VV Loenermark

Voorzitter Jaap Holdijk had op de nieuwjaarsreceptie van de VV Loenermark een leuk nieuwtje te melden. Juist voor oudjaar waren de gesprekken afgerond met hoofdsponsor SolidPack in Loenen. Het bestuur kreeg de toezegging van de directie voor een nieuwe periode van drie jaar. Tot en met het seizoen 2012-2013 blijft het Loenense verpakkingsbedrijf Loenermark steunen. Het bestuur is hier erg blij mee.

Holdijk blikte in zijn toespraak even terug op het afgelopen jaar. Op 11 mei overleed Jan Derksen. Hij was 56 jaar lid van de club en heeft veel voor de vereniging betekend.
De voorzitter was niet ontevreden over de prestaties van de diverse elftallen. Financieel is 2009 voor Loenermark ook een prima jaar geweest. Er waren hogere kantineopbrengsten en de sponsoring was ook goed. Er zijn een aantal verbouwingen geweest. In korte tijd is er veel werk verzet. Veel medewerkers en vrijwilligers hebben de schouders er onder gezet. Er kwam een nieuwe toiletgroep in de kleedaccommodatie. Een paar klussen moet nog worden afgehandeld. Er kwam ook een rookruimte.
Het bestuur heeft na overleg met de selectie besloten het contract met Arend Verschuur aan het eind van dit seizoen niet te verlengen. Peter Brouwer wordt voor de komende twee jaarw de hoofdtrainer. De contracten met Martin Artz en Henk Weenink zijn opnieuw met een jaar verlengd. Eric Kamphuis is de nieuwe keeperstrainer.
Precies 10 jaar nadat het bestuur besloten had een aantal loten te kopen van de Sponsorbingoloterij was het bingo bij Loenermark. Op 23 maart werd bekend gemaakt dat de club 71.000 euro had gewonnen. De club kan dit met de verbouwing goed gebruiken.
In zijn vooruitblik op 2010 liet Holdijk weten dat ernstig wordt nagedacht over een kunstgras(trainings)veld. Het heeft vele voor- en nadelen. In de algemene ledenvergadering, die onlangs is gehouden, waren de meeste leden een voorstander hoewel dit wellicht een contributieverhoging tot gevolg heeft.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.