Home / Loenen / Bouwbedrijf Maalderink-Reusken maakt doorstart

Bouwbedrijf Maalderink-Reusken maakt doorstart

Het Loenense bouwbedrijf Maalderink-Reusken, dat eind vorig jaar failliet werd verklaard, maakt een doorstart. Rob Slief en Marcel Derksen uit Loenen zetten de activiteiten van Maalderink-Reusken voort. Beide ondernemers zien in een afgeslankte vorm een goed perspectief voor het bouwbedrijf.

Rob Slief, directeur-eigenaar van Installatiebedrijf Slief Loenen BV, was jarenlang huisleverancier van Bouwbedrijf Maalderink-Reusken en zag door het faillissement een kwalitatief goed bouwbedrijf wegvallen. Samen met zijn neef Marcel Derksen, zelf werkzaam in het management van een regionaal bouwbedrijf, ziet hij goede mogelijkheden voor een doorstart van deze onderneming.

Derksen zal de dagelijkse leiding van het bouwbedrijf op zich nemen. De focus van Maalderink-Reusken zal vooral gericht zijn op nieuwbouw, verbouwing, renovatie en onderhoudsprojecten, waarbij de klant en de kwaliteit van het werk altijd voorop staan. Het bedrijf blijft gevestigd op de vertrouwde locatie Hameinde 1 te Loenen.

Oud-eigenaar Dick van de Spreng is blij dat Slief en Derksen de doorstart van Bouwbedrijf Maalderink-Reusken mogelijk hebben gemaakt. Van de Spreng blijft werkzaam bij het bouwbedrijf.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.