Gewapende overval in Laag-Keppel

In een woning aan de Jan de Jagerlaan in Laag-Keppel is op maandag 4 januari omstreeks 18.35 uur een gewapende overval gepleegd. Drie mannen zijn de woning binnengedrongen, bedreigden de bewoners en zijn er met een onbekende buit vandoor gegaan.

De bewoners, een echtpaar en hun tienerdochter, werden aan het begin van de avond overvallen. De drie overvallers hebben persoonlijke spullen van de bewoners buitgemaakt, maar de juiste goederen zijn nog niet bekend. Zij zijn na de overval te voet gevlucht, maar de politie sluit niet uit dat zij in de buurt en vervoermiddel hadden staan. De politie is direct een buurtonderzoek gestart en de forensische opsporing is ter plaatse gekomen om technisch onderzoek te verrichten. Ook heeft de politie direct een SMS-Alert uitgedaan, waarop enkele tips zijn binnengekomen. Deze worden onderzocht.

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of ander informatie hebben over de overval te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.