Eerbeekse Boys huldigt jubilarissen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Eerbeekse Boys, op 2 januari , heeft voorzitter Peter de Zwaan de nodige jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar kwamen liefs 14 leden in aanmerking voor de verenigings-attentie. Bijna alle jubilarissen waren aanwezig met partners. Het was werd een gezellige middag in de kantine van de voetbalclub. Buiten de jubilarissen waren ook veel leden van de vereniging aanwezig. Na de Nieuwjaarspeech van de voorzitter kon de huldiging beginnen.
25 jaar lid: Wilfred Seesink, Gert Jan Rutten, Jeroen Mulder, Rik Brom en Ferdinand Westerink.
40 jaar lid: Bart Tabor, Wim Nieuwenhuizen, Luuk de Vries, Herman Tabor, Jan Schotpoort, Jan Kok, Heinco ten Broek en Jan Vervelden.
50 jaar lid: Hans Thomassen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.