Nieuw en ervaren talent welkom bij Olden Keppel

DREMPT – Muziekvereniging Olden Keppel verwelkomt graag nieuwe muzikanten. Mensen die al een instrument bespelen en er wel voor voelen (weer) muziek te gaan maken bij een orkest, zijn welkom om acht weken lang zonder verplichtingen deel te nemen aan de wekelijkse repetities op maandagavond. Het orkest is net begonnen met de voorbereidingen voor het voorjaarsconcert en muzikanten kunnen rustig kijken of zij net zoveel plezier beleven aan muziek maken als de leden van Olden Keppel. Er wordt iedere mandag gerepeteerd in het Dorpshuis in Drempt. Ook mensen die nog nooit een instrument hebben bespeeld, zijn welkom. In februari start een serie van tien gratis lessen om kennis te maken met muziek. Deelnemers krijgen een blaas- of slagwerkinstrument ter beschikking om te zien of muziek maken een nieuwe hobby kan worden.

Henk Kuiper, 0313-472376; Gerrie Besselink, 0313-473230
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.