Win je eigen gewicht

DOESBURG – Stadsbierhuys de Waag in Doesburg heeft ook dit jaar weer een bijzondere bieractie, in samenwerking met La Trappe Abdij OLV Koningshoeven in Berkel-Enschot. Onder de noemer ‘Win je eigen gewicht in bier’ maken La Trappe-drinkers kans op een flink voorraadje bier. De actie loopt nog tot 4 februari. Wie tot die tijd één van de bieren van La Trappe bestelt die op dat moment op de tap worden aangeboden, krijgt een stempel. Bij een volle stempelkaart krijgt de klant een gratis biertje van La Trappe en maakt hij of zij kans op zijn gewicht in bier, uitgekeerd in Witte Trappist, La Trappe Blond, Dubbel, Trippel, Quadruppel en La Trappe Bock. De prijsuitreiking vindt vrijdag 5 februari om 21.00 uur plaats in De Waag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.