Nieuwjaarsreceptie Doesburg in trek

Maandag 4 januari werd de nieuwjaarsreceptie gehouden op het stadhuis in Doesburg. Zoals andere jaren, waren veel vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen en brandweer naar het gemeentehuis gekomen om zowel het gemeentebestuur als aanwezigen alle goeds voor 2010 te wensen. Burgemeester Kees Luesink meldde dat de gemeente Doesburg afgelopen jaar gegroeid is met zo’n 150 inwoners. “Ook ben ik nu geen nieuwe burgemeester meer, ik heb een jaar meegedraaid en Doesburg goed leren kennen. Ben bij veel openingen en jubilea geweest, maar zal dat voor het komende jaar moeten herzien. Aan alle uitnodigingen zal ik helaas geen gehoor kunnen geven, maar er zal een zorgvuldige afweging gemaakt worden. Er wordt in Doesburg zoveel georganiseerd en gedaan dat het bijna een dagtaak is om overal aanwezig te zijn en dan blijven de werkelijke gemeentezaken liggen en dat kan natuurlijk niet”, aldus Luesink.
De nieuwjaarsreceptie is bij uitstek de gelegenheid om elkaar alle goeds voor 2010 te wensen en nog even wat andere afspraken te maken. Gezellig is het altijd – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.