Kinderboekenavond met Lea Kessels

Met de Nationale Voorleesdagen in zicht, organiseert de Bibliotheek West Achterhoek in Doesburg op donderdag 21 januari een inspirerende workshop over voorlezen aan jonge kinderen, onder leiding van Lea Kessels.

De avond is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in het voorlezen aan jonge kinderen en anderen met belangstelling tot prentenboeken. Aan de hand van prentenboeken vertelt Kessels over het belang van voorlezen en de rol van de pedagogisch medewerker of leerkracht bij de taalontwikkeling van jonge kinderen. Op deze kinderboekenavond gaat het over lezen met baby’s, dreumesen, peuters en kleuters, de vertelatlas en het vertelkastje, soort boeken (welk boek voor welk kind op welk moment). Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek en kosten 5 euro voor leden met een basisabonnement of hoger en 7 euro voor niet-leden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.