Home / Doesburg / Kinderboekenavond met Lea Kessels

Kinderboekenavond met Lea Kessels

Met de Nationale Voorleesdagen in zicht, organiseert de Bibliotheek West Achterhoek in Doesburg op donderdag 21 januari een inspirerende workshop over voorlezen aan jonge kinderen, onder leiding van Lea Kessels.

De avond is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in het voorlezen aan jonge kinderen en anderen met belangstelling tot prentenboeken. Aan de hand van prentenboeken vertelt Kessels over het belang van voorlezen en de rol van de pedagogisch medewerker of leerkracht bij de taalontwikkeling van jonge kinderen. Op deze kinderboekenavond gaat het over lezen met baby’s, dreumesen, peuters en kleuters, de vertelatlas en het vertelkastje, soort boeken (welk boek voor welk kind op welk moment). Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek en kosten 5 euro voor leden met een basisabonnement of hoger en 7 euro voor niet-leden.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.