Home / Doesburg / In CTRL gestart

In CTRL gestart

Maandag 4 januari was de start van het nieuwe popkoor ‘In CTRL’, een initiatief van Musica Allegra uit Dieren. Esther ter Steeg nam vorig jaar afscheid van het koor Salvocalee en gaf toen al aan met een nieuw koor te gaan beginnen. Maandag om 20.00 uur verzamelden zich maar liefst zo’n 50 dames en heren die graag bij dit koor wilden zingen. De eerste repetitie liet horen dat er van dit koor veel goeds te verwachten zal zijn. Er wordt geoefend op de maandagavond in het gebouw de Harmonie in het park in Doesburg. Op de foto is Esther te zien en een deel van het koor want het waren er teveel om ze allemaal op de foto te krijgen – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.