Home / Dieren / Dierense verdacht van heling gestolen fietsen

Dierense verdacht van heling gestolen fietsen

De politie in Dieren heeft dinsdag 5 januari een 33-jarige inwoonster van die plaats thuis aangehouden op verdenking van heling van gestolen fietsen. Een 22-jarige Dierenaar herkende zijn gestolen eigendom, dat bij de vrouw in de achtertuin stond. Daarop werd de politie erbij gehaald, die na onderzoek vaststelde dat de 22-jarige gelijk had. Een viertal andere fietsen, waarvan onder meer de sloten geforceerd bleken, werden voor verder onderzoek in beslag genomen. De Dierense is later na verhoor weer vrijgelaten in afwachting van een beslissing van justitie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.