Grote brand in Angerlo

Dinsdagavond 5 januari om 22.14 uur werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een binnenbrand aan de Dorpsstraat 99 in Angerlo. Nog geen 3 minuten later werd dit al opgeschaald naar middelbrand. Ter plaatse bleek het te gaan om een opslagloods achter een bedrijfspand. Aangezien er gasflessen in het pand aanwezig zouden zijn, werd het blussen bemoeilijkt in verband met explosiegevaar. Om 22.47 uur werd de brand opgeschaald naar een grote brand en rukte ook de brandweer van Angerlo-Giesbeek uit om assistentie te verlenen. De loods werd gebruikt voor opslag. Ook stond een oldtimer auto in en die mocht door het explosiegevaar niet door de eigenaar naar buiten gehaald worden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.