Home / Klarenbeek / Serina als sneeuwpop

Serina als sneeuwpop

Als je 20 jaar wordt is dat een mijlpaal in het jonge leven, die gevierd moet worden. Dat dachten ook vrienden en bekenden rondom Serina aan de Woudweg in Klarenbeek. Zondag werd ze 20 jaar en zo’n mooie kans om een fraaie sneeuwpop te maken van de jongedame liet men zich niet ontgaan. Een paar man ging er mee aan de slag en de voorbijgangers konden zondag het resultaat zien. Een mooie en meer dan levensgrote pop met een bordje daarbij met de vraag om 3x te toeteren. Serina vond dit alles prachtig…. Foto Martien Kobussen
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.