Presentatie boekje Het Borrelt Hier

In Ellecom is de laatste maanden hard gewerkt aan dorps- borrelhapjeskookboek Het Borrelt Hier. Ongeveer zestig deelnemers uit Ellecom staan in het boek, met hun beste borrelhapjesrecept. Op verschillende bladzijden staan zelfs gezinsleden met verschillende hapjes. Op zondag 10 januari komen alle deelnemers om 15.30 uur bijeen aan de Binnenweg 32 in Ellecom. Hun hapjes worden dan voorgezet aan een vakkundige jury die bestaat uit wethouder Jan Janssen, Wendy Koster die ooit kookte voor de Engelse Queen Mum in Londen, Hanneke van der Werf, die finalist was bij de appeltaartwedstrijd van Seasons in de Librije en kookboekenschrijfster Karin Luiten, die de rubriek De Heimweekeuken in dagblad Trouw schrijft. Om 16.00 uur begint de receptie die tot 19.00 uur duurt. Na de uitslag mogen de hapjes onder de belangstellenden worden uitgedeeld. Rond 16.15 uur worden de eerste kookboeken Het Borrelt Hier aan de zeven vrouwelijke initiatiefneemsters worden uitgereikt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.