Home / Eerbeek / Kaartmarathon Korenmolen

Kaartmarathon Korenmolen

Klaverjasvereniging De Korenmolen uit Eerbeek houdt op zaterdag 20 februari weer een grandioze kaartmarathon met een uitstekende prijzentafel. De dag begint om 09.00 uur in Grand Café De Korenmolen in Eerbeek en vanaf 08.45 uur staan de deuren open. Het kaarten stopt om 18.00 uur en drie kwartier later vindt de prijsuitreiking plaats. Inschrijven kan tot 14 februari bij Kees Steenkist aan de Schubertstraat 16 in Eerbeek. De kosten voor deze marathon bedragen 8 euro inclusief soep tijdens de pauze.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.