dinsdag 28 september 2021 | WEEK 39 |
HomeAngerloNieuwjaarsconcerten Isseltaler Musikanten

Nieuwjaarsconcerten Isseltaler Musikanten

ANGERLO / LAAG-SOEREN / LOENEN – In januari gaan de Isseltaler Musikanten in Angerlo, Laag-Soeren en Loenen hun traditionele nieuwjaarsconcert geven. De Isseltaler Musikanten hebben inmiddels dertig jaar ervaring met Egerländerblaasmuziek en willen dat tijdens de concerten graag aan de bezoekers laten horen.

De nieuwjaarstournee begint in Angerlo. Daar concerteren de muzikanten onder leiding van dirigent Bennie ter Heide op zondag 10 januari om 11.30 uur in Dorpshuis de Meent aan de Prinses Margrietlaan 3a in Angerlo.

Op zondag 24 januari wordt het nieuwjaarsconcert aan de andere kant van de IJssel gegeven in De Harmonie in Laag-Soeren. Het concert begint om 11.30 uur aan de Harderwijkerweg 35. Het is voor het eerst dat de muzikanten in Laag-Soeren van zich laten horen. Op uitnodiging van de uitbaters van het gezellige familiebedrijf, Stef en Ellen Schut, zijn de muzikanten in Laag-Soeren te gast.

De Isseltaler Musikanten staan op zaterdag 30 januari om 20.00 uur op de planken in Verenigingsgebouw De Brink aan de Hoofdweg 3-5 in Loenen. Het orkest is dan te beluisteren met het feestelijke nieuwjaarsprogramma en tegelijkertijd worden de Open Loenense Kampioenschappen houtzagen gehouden.

De toegangskaarten voor de concerten zijn voor aanvang aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook telefonisch via tel. 026 – 3820245 of per e-mail via info@isseltalermusikanten.nl besteld worden. De kaarten kosten 7,50 euro.

www.isseltalermusikanten.nl
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

Brandweer Doesburg neemt afscheid van Rudi Polman

DOESBURG - Tijdens de oefenavond heeft brandweer Doesburg na 27 afscheid genomen van brandweerman Rudi Polman. Na een ludieke oefening werden hij en zijn...

Brandweer redt cavia uit speeltoestel in Velp

VELP - Vrijdagmiddag 17 september rukte de brandweer in Velp uit naar Nieuwstraat voor een dier in nood. Ter plaatste bleek het te gaan...

Kunst (uit) Dieren in Dorpshuis Rheden

RHEDEN - Drie deelnemers van Kunst bij de Buren in de wijk Dieren Noord-Oost maken nu een uitstapje naar Rheden. Joke Gabriël, Gea Wissels...

Quirijn Waaijenberg met nationale selectie naar EK crosstriathlon

DIEREN - Quirijn Waaijenberg uit Dieren neemt zondag 26 september met de nationale selectie deel aan de Europese Kampioenschappen Crosstriathlon. De wedstrijd vindt plaats...
- Advertisment -