Nieuwjaarsconcerten Isseltaler Musikanten

ANGERLO / LAAG-SOEREN / LOENEN – In januari gaan de Isseltaler Musikanten in Angerlo, Laag-Soeren en Loenen hun traditionele nieuwjaarsconcert geven. De Isseltaler Musikanten hebben inmiddels dertig jaar ervaring met Egerländerblaasmuziek en willen dat tijdens de concerten graag aan de bezoekers laten horen.

De nieuwjaarstournee begint in Angerlo. Daar concerteren de muzikanten onder leiding van dirigent Bennie ter Heide op zondag 10 januari om 11.30 uur in Dorpshuis de Meent aan de Prinses Margrietlaan 3a in Angerlo.

Op zondag 24 januari wordt het nieuwjaarsconcert aan de andere kant van de IJssel gegeven in De Harmonie in Laag-Soeren. Het concert begint om 11.30 uur aan de Harderwijkerweg 35. Het is voor het eerst dat de muzikanten in Laag-Soeren van zich laten horen. Op uitnodiging van de uitbaters van het gezellige familiebedrijf, Stef en Ellen Schut, zijn de muzikanten in Laag-Soeren te gast.

De Isseltaler Musikanten staan op zaterdag 30 januari om 20.00 uur op de planken in Verenigingsgebouw De Brink aan de Hoofdweg 3-5 in Loenen. Het orkest is dan te beluisteren met het feestelijke nieuwjaarsprogramma en tegelijkertijd worden de Open Loenense Kampioenschappen houtzagen gehouden.

De toegangskaarten voor de concerten zijn voor aanvang aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook telefonisch via tel. 026 – 3820245 of per e-mail via info@isseltalermusikanten.nl besteld worden. De kaarten kosten 7,50 euro.

www.isseltalermusikanten.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.