Rijbewijskeuring 70-plussers

VELP – Voor 70-plussers uit Velp en omstreken is er op dinsdag 19 januari gelegenheid om zich medisch te laten keuren omdat de geldigheid van het rijbewijs (bijna) verloopt. De keuring die door regelzorg wordt georganiseerd, kost 35 euro en vindt plaats in Buurthuis de Poort aan de Heeckerenstraat 201 in Velp. De daaropvolgende keuringsdata zijn 14 februari en 22 maart. Het is wel van belang dat men zich van tevoren aanmeldt bij het afsprakenbureau van Regelzorg via tel. 088 – 2323300.
Speciaal voor vrachtwagenchauffeurs werkt Regelzorg sinds kort samen met diverse arbo-artsen voor een betaalbare keuring van 50 euro. Online een afspraak maken kan ook via www.regelzorg.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.