Ambtenaren winnen Oliebollencup

Op het besneeuwde veld van VV Worth-Rheden aan de IJsselsingel in Rheden, is zondag  3 januari het traditionele duel om de Oliebollencup gespeeld. Ook dit jaar traden teams van Rhedense gemeenteambtenaren en een afvaardiging van Worth-Rheden tegen elkaar in het strijdperk.

De overwinning ging dit jaar – na de aftrap door wethouder Hans Elsenaar – naar de ambtenaren, die met liefst 5-1 wonnen. Dit uiteraard tot tevredenheid van wethouder Luuk Kuiper en gemeentesecretaris Lex Roolvink, die ‘hun’ team aanmoedigden. Na afloop was er de ‘verbroedering’ met oliebollen en een drankje om weer warm te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.