Jubilarissen VV Loenermark

Voorzitter Jaap Holdijk heeft zondag tijdens de nieuwjaarsreceptie van de VV Loenermark veertien jubilarissen gehuldigd. De trouwe leden van de Loenense voetbalvereniging werden uitvoerig in het zonnetje gezet.
Holdijk was in het archief van de vereniging gedoken en had van alle jubilarissen de wapenfeiten op een rijtje gezet. Een persoon was 60 jaar lid, drie met 50 jaar, zeven met 40 jaar en een jubilaris van 25 jaar.
Gerrit Berends was de diamanten jubilaris van Loenermark. Holdijk prees Berends voor zijn veelzijdige inzet voor de club. Hij was geen stervoetballer. Enkele jaren speelde hij in het zaterdagelftal, maar was vooral bij de talrijke verbouwingen een onmisbare kracht. Jan Brugman was 50 jaar lid en volgens de voorzitter een noeste werker binnen en buiten het veld. Gerrit Oosterman,ook 50 jaar, kan volgens Holdijk beter biljarten als voetballen. Hij maakt nog deel uit van de VUTploeg. Reinder Rabelink, ook een halve eeuw, is leider geweest van diverse elftallen.
Veertig jaar lid waren: Hans Modderkolk die op vele gebieden actief is geweest. Bennie Hoekman scoorde met twee belangrijke kampioenschappen, Nico van Ark noemde Holdijk een mooi weer voetballer, Gertie Klomp was een veelzijdig voetballer, Gijs Hol was de Eerbeekse voetballer met vele successen, Henk Hoekman heeft vele gloriedagen gekend en Henri Beekman beschikt volgens de voorzitter over een dodelijk schot.
Wilco Kruk is 25 jaar actief bij Loenermark. Holdijk noemde hem eenb rustige voetballer die op het juiste moment voor het doel van de tegenpartij verschijnt. Allen kregen een attentie aangeboden en de partners werden in de bloemen gezet – foto Han Uenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.