Home / Dieren / Velpenaar aangehouden wegens bedreiging

Velpenaar aangehouden wegens bedreiging

De politie in Dieren heeft zondagavond 3 januari een 21-jarige Velpenaar aangehouden nadat hij op het Callunaplein in Dieren een vrouw bedreigd zou hebben met geweld en de dood. Volgens het slachtoffer, een 20-jarige vrouw, was ze tijdens het uitlaten van haar hond zonder aanleiding door een groep jongeren uitgescholden. De Velpenaar zou de vrouw daarbij gedreigd hebben haar ‘dood te trappen’. De vrouw zag evenwel kans de politie te waarschuwen, die de Velpenaar op basis van zijn persoonsbeschrijving even later inrekende op de Faberstraat. De Velpenaar is in verzekering gesteld. Door de vrouw is aangifte gedaan.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.