Home / Dieren / Tarieven deBieb Veluwezoom 2010

Tarieven deBieb Veluwezoom 2010

DIEREN – DeBieb Velewezoom hanteert in het nieuwe jaar nieuwe tarieven. Een abonnement om een heel jaar lid te zijn, kost in 2010 36 euro. Daar staan vele voordelen tegenover zoals het goedkoper lenen van cd’s en dvd’s en het lenen van maar liefst vijftien materialen per keer.

In de maand januari zijn het de Kijk- en Luisterweken en mogen leden de hele maand gratis cd’s en dvd’s lenen. Vanaf februari kan een cd al drie weken meegenomen worden voor één euro. Ook de prijs voor het lenen van een dvd is gezakt naar twee euro voor drie weken.
Als lid van deBieb krijgt men ook korting voor de activiteiten en lezingen die georganiseerd worden door de bibliotheek en samenwerkingspartners als boekhandel Jansen en de Feijter, boekhandel Romijn en de Kulturhusen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.