Ruiten winkels ingegooid

Twee Dierenaren (beiden 16 jaar oud) zijn zondagavond 3 januari door de politie in hun woonplaats opgepakt op verdenking van hun betrokkenheid bij de vernieling van een aantal winkelruiten op het Callunaplein en aan Diderna. Rond 21.00 uur werd bij de politie gemeld dat een groep jongeren op het plein dreigden met stenen de ruiten van de winkel in te gooien. Kort voor de aankomst van agenten bleek dat inmiddels te zijn gebeurd. Aan de hand van signalementen troffen agenten op de Tellegenlaan de twee Dierenaren aan. Beiden werden meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. Bij een vijftal winkels en een appartementencomplex moesten de ruiten het ontgelden. De politie onderzoekt de zaak.
De schade bedraagt vele duizenden euro’s, zo schat een medewerker van Glasambulance in, die de gaten in de ruiten dichtte met noodglas.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.