Nieuwjaarsduik Méduse

DIEREN – De leden van duikvereniging Méduse uit Dieren hadden op 3 januari voor de achtentwintigste keer hun Nieuwjaarsduik. Deze keer was het echt afzien met sneeuw, ijs en een temperatuur van – zeven graden boven water. Acht duikers, waaronder een vrouw, doken het water van twee graden boven nul in. De meeste natpakduikers hielden het na vijftien minuten voor gezien. De twee duikers die met warme kleren in een droogpak doken, hebben het langer dan een half uur volgehouden en kwamen door het ijs heen omhoog. Het onthaal voor de dappere duikers was goed. Na de duik wedren zij door de andere leden opgewacht met warme worst, erwtensoep en punch.
De leden trainen nu weer elke dinsdagavond in zwembad de Dumpel in Velp. Deze avond wordt ook gebruikt om mensen op te leiden voor hun duikbrevetten. Deze opleidingen zijn conform de eisen van de NOB. Geïnteresseerden in duikvereniging Méduse zijn tijdens deze trainingsavonden van harte welkom.

André Denekamp, tel. 0313 – 422168, a.denekamp@chello.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.