Carnavalsbus naar Laag-Soeren

DIEREN / LAAG-SOEREN – Feestvierders in de Harmonie in Laag-Soeren kunnen gebruik maken van busvervoer van en naar Dieren. Per avond worden twee ritten gemaakt naar Laag-Soeren. Het vertrek bij de verschillende halteplaatsen: Azië: 19.30 uur, Lindelaan: 19.35 uur, Zilverakkerweg (thv J. Röntgenlaan): 19.40 uur, Roodborstlaan: 19.45 uur, Donkers: 19.50 uur, Harderwijkerweg (thv Cederlaan): 19.55 uur. Precies een uur later rijdt de bus nog een keer. De terugreis gaat via dezelfde haltes, de eerste bus rijdt om 01.00 uur, de tweede om ongeveer 02.00 uur. De busrit kost één muntje per keer.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.