Home / Laag-Keppel / Tribute to the Catsband in Brummen

Tribute to the Catsband in Brummen

De Volendamse formatie TTTCB (Tribute to the Catsband) treedt zondag 17 januari op in de grote zaal van Concordia in Brummen. Deze populaire band is al weer vele jaren actief en heeft zich een vaste plek in de Nederlandse popwereld weten te veroveren. De groep brengt veelal succesnummers van de ‘oude’ Cats ten gehore, maar is ook bezig een eigen repertoire te ontwikkelen. Op de optredens van de TTTCB komen vele muziekliefhebbers af en de groep speelt veelal voor volle zalen. Een vaste schare fans reist de band overal achterna om de optredens bij te wonen.
Het is traditie geworden dat de band in de januarimaand een zang- en muziekvoorstelling geeft in Brummen. In de voorverkoop kosten de toegangskaarten 20 euro p.p. en aan de zaal 25 euro. Kaartjes reserveren kan telefonisch op nr. 0575-561362. De zaal is open vanaf 16.00 uur.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.