Mystery Guests bij IJssleruiters

Op de zondag na Kerst werd in Brummen de onderlinge wedstrijd van RV en PC de IJsselruiters gehouden. Het was een ouderwets gezellige dag. De teams die zich opgegeven hadden reden ’s ochtends een pas-de-deux (kür op muziek met 2 combinaties;verkleed), tussen de middag was er een touwtrekwedstrijd en aansluitend was er een klein parcours opgesteld, waarbij naast een aantal sprongen ook een slalom moest worden gereden. De uiteindelijke winnaars werden op 30 december bekend gemaakt, tijdens een gezellige oudejaarsborrel met buffet. Op de eerste plaats eindigden de Mystery Guests: Marius Breukink en schoondochter Angela Breukink-Menger (zie foto), o.a. door hun leuke kür met als thema ‘The Lion King’. De tweede plaats was voor Berdien Limpers en haar tante Marjon Willems-Breukink. Gedeeld 3e prijs Peter van Stralen/Vera van Winkoop en Ceryl Hissink/Sophie Welmers. De originaliteitsprijs was eveneens voor Peter en Vera, vanwege hun prachtige outfit in het thema ‘The Wizzard of Oz’.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.