Home / Laag-Keppel / Diny van Engeland exposeert

Diny van Engeland exposeert

De Brummense schilderes Diny van Engeland exposeert vanaf 4 januari de hele maand in de bibliotheek in Brummen. Diny is lid van de Kunstkring Brummen en schildert al van jongs af aan. Diny was jarenlang ondernemer in Rhienderen en daarom was zij genoodzaakt het schilderen te onderbreken. Maar sinds een jaar of vijf is zij weer actief en productief met haar hobby bezig. Diny’s voorkeur gaat uit naar het realisme en dat is goed te zien in haar werk. Diny werkt graag met pastelkrijt-tekeningen en acrylverf op doek. De vijftien geëxposeerde doeken laten afbeeldingen zien van onder andere dieren, portretten, natuurstudies en ander werk. Haar werk is tijdens openingstijden van de bibliotheek te zien aan het van Limburg Stirumplein in Brummen.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.