Cursussen tekenen en schilderen

BEEKBERGEN – In januari starten in de Beekbergense Ruitersmolen weer teken- en schildercursussen voor kinderen en volwassenen. Jongens en meisjes van zeven tot en met twaalf jaar kunnen wekelijks les volgen. Veel kinderen zijn dol op tekenen en schilderen, maar hebben wat stimulans en kennis van techniek nodig om hun talent te kunnen ontplooien. Er is les op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.30 uur. Zowel beginnende als gevorderde volwassenen kunnen les volgen in één of meerdere technieken. De lessen zijn eens per twee weken op woensdag- en donderdagmorgen en –avond.

Elly Bos, tel. 06-23041449
www.ellybos.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.