Oranje Klassieker Rit zoekt auto’s uit 1988

Op Koninginnedag 2010 vindt alweer de achtste editie plaats van de Oranje Klassieker Rit. Het thema is dit keer The Eighties. Daarom worden dit jaar, naast de gewone klassieke auto’s, ook acht auto’s gezocht uit 1988. Het liefst van acht verschillende merken. Hiermee wordt dan geprobeerd een overzicht te geven van typische auto’s uit de jaren tachtig. Dit zijn dan wel geen oldtimers, maar voor liefhebbers hebben deze auto’s al wel klassieke waarde. Alle andere deelnemers mogen alleen aan de rit meedoen als hun voertuig is gebouwd in uiterlijk 1983. De inschrijving via de website is weer geopend vanaf 1 januari. De rit zal rond 14.30 uur vertrekken en is ongeveer honderd kilometer lang. Afgesloten wordt met een finish in het villapark in Velp, waar een band optreedt in de muziektent. Deelname kost 5 euro.

www.orkv.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.