AZ wint jeugdtoernooi DVOV

Liefst 100 jeugdleden van DVOV namen op maandag 28 december deel aan het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in Velp. Na drie zondagen’ konden de jeugdspelers van DVOV zich even lekker uitleven. De teams waren allemaal genoemd naar profclubs.

Het werd een heel spannend jeugdtoernooi in sporthal de Dumpel. Voor elke leeftijdsgroep was een toernooi samengesteld. AZ (foto) werd op de valreep kampioen bij de F-teams. Top te Bokkel, Max Schinkel, Daan Geerlings, Bernard Verhagen, Kim Colderwijn, Lucas Rietdijk, Daan Bremer, en Boris Hendriksen speelden de sterren van de hemel en eindigden daardoor als eerste in hun poule.
Vitesse had pech dat het met evenveel punten eindigde als AZ, maar net 1 doelpunt minder scoorde. Ajax werd 3e, Twente 4e en PSV, die sterk begon eindigde als 5e.

Bij de E-tjes was het eveneens een heel spannend toernooi. Onder leiding van Rob de Bloois werden Kees Bulder, Boas de Bloois, Ybo Hendriks, Meho Dacic, Daniël Wesseling, Sander Eisinga, Jelle de Haar, Maarten Christiaanse en Tim v.d. Voorst kampioen met Manchester United. Arsenal werd 2e en liverpool werd 3e.

Bij de D-tjes en C-spelers werd Barcelona winnaar en eindigde Real Madrid met evenveel punten als Barcelona, maar met een minder goed doelgemiddelde op de 2e plaats.

Aan het eind van de middag vochten de B-spelers samen met de scheidsrechters van deze dag om de eerste plaats. Hamburger SV en Bayern Munchen eindigden hierbij exact gelijk, zowel qua punten als ook op doelgemiddelde.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.