Home / Hoenderloo / Park De Hoge Veluwe bestaat 75 jaar

Park De Hoge Veluwe bestaat 75 jaar

Het Nationale Park De Hoge Veluwe viert in 2010 haar vijfenzeventig jarig jubileum. De Stichting is al vijfenzeventig jaar geheel zelfstandig en verantwoordelijk voor het natuurgebied. Door de combinatie van natuur, kunst en architectuur is het zelfs voor buitenlandse vakantiegasten één van de topbestemmingen in Nederland. Het Park wil dit niet alleen vieren en trakteert allereerst de inwoners van de gemeenten Ede, Arnhem en Apeldoorn op vijftig procent korting op de jaarkaarten, de zogenoemde Beschermkaarten.

Iedereen die in 1935 geboren is en dus ook vijfenzeventig jaar wordt in 2010 kan een gratis Beschermkaart aanvragen. Een Beschermkaart biedt dagelijks toegang tot het Park tot en met 31 december 2010, tien procent korting in Restaurant De Koperen Kop, gratis parkeermogelijkheden bij de ingangen van het Park en de mogelijkheid van deelname aan exclusieve activiteiten voor Beschermers.

Buren en vijfenzeventig jarigen kunnen de kaart verkrijgen per mail aan beschermer@hogeveluwe.nl met daarin persoonsgegevens inclusief geboortedatum en kopie van de ID-kaart of per post aan Het Nationale Park de Hoge Veluwe, t.a.v. administratie, Apeldoornseweg 250, 7351 TA in Hoenderloo met daarbij gevoegd persoonsgegevens, geboortedatum, kopie van de ID-kaart en e-mailadres.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.