Zaalvoetbaltoernooi jeugd Sp Brummen

De jeugdcommissie van Sportclub Brummen hield op woensdag 30 december haar traditionele zaalvoetbaltoernooi voor pupillen en junioren in sporthal de Bhoele in Eerbeek. De deelnemers werden onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen en speelden onder de naam van bekende voetbalclubs hun poulewedstrijden. In totaal werden 72 wedstrijden afgewerkt door de 175 voetballers. De teams werden begeleid door 30 leiders en de scheidsrechters Marco Kuyt, Sil Martina, Raymond Frek en John van Eijk zorgden ervoor dat alles binnen de witte lijnen dop de juiste wijze verliep. De F-pupillen trapten af om 09.00 en de voetbaldag werd om 18.00 afgesloten door A- en B-junioren. De organisatie was in handen van Karin Stoel, Paul Hurenkamp, Gerrit Kempes en André te Velthuis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.